Francis Breukers en Diny Oudenampsen bovenaan Muralt-ladder


BORCULO – De bridgers bij De Muralt zagen tijdens de zitting van afgelopen donderdagavond weer nieuwe namen zich melden op de hoogste treden van de laddercompetitie.  En dat houdt het spannend voor de leden van de Borculose bridgeclub. Ditmaal scoorden Francis Breukers en Diny Oudenampsen, zij het nipt, de hoogste percentages.

Uitslag
De uitslag met minimale verschillen, was als volgt: een mooie eerste plaats dus voor Francis Breukers en Diny Oudenampsen met 62.80procent. Zij werden op de voet gevolgd door Willemien van Uhm en Dinand Kurz, die goed waren voor 61.04procent. Op de derde plaats eindigde het koppel Janneke Monteban en Adri Steijnen met 59.66.

Oudejaarsdrive
Op 30 december houdt de bridgeclub een oudejaarsdrive. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie kan men kijken op https://www.bridgeclubdemuralt.nl/de website van De Muralt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven