Vanaf januari ook fysiotherapie in sportaccommodatie ’t Timpke in Borculo


BORCULO – Vanaf 10 januari 2024 kunnen mensen ook voor fysiotherapeutische behandelingen terecht op sportaccommodatie ’t Timpke in Borculo. De fysiotherapeuten van Fysio CDN houden een spreekuur in een professionele praktijkruimte bij het zwembad. In eerste instantie alleen op de woensdagen.  Deze diensten van Fysio CDN worden wellicht in de toekomst uitgebreid in ’t Timpke.

Samenwerking
’t Timpke werkt al langer samen met Fysio CDN. Er wordt namelijk op de woensdagochtend in het zwembad Hydrotherapie aangeboden door de fysiotherapeuten. Dit is een vorm van groepsoefentherapie in het water. Alle partijen zijn enthousiast over de samenwerking en zien uitbreiding als een logische stap. Bedrijfsleider Lineke Engelman van ’t Timpke zegt hierover: ‘Vanuit ’t Timpke hebben we een maatschappelijk belang te dienen. Onze accommodatie is voor verschillende doelgroepen goed toegankelijk, dat geldt ook voor de praktijkruimte. Daarnaast stellen we het zwembad wat vaker open voor de fysiotherapeuten van Fysio CDN, zodat meer mensen de weldadige effecten van hydrotherapie kunnen ervaren.’

Afspraak maken
Wilt u meer informatie over de behandelingen in ‘t Timpke, of een afspraak maken voor een fysiotherapeutische behandeling? Dan kunt u contact opnemen met de fysiotherapeuten van Fysio CDN. Per telefoon: 0545 224 083 of via de website: www.fysiocdn.nl

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Vanaf januari ook fysiotherapie in sportaccommodatie ’t Timpke in Borculo”

  1. Mooi initiatief
    Ik hoop wel dat de kosten wel hoed doorberekend worden en niet op het bordje van het Timpke komen te liggen .Dat is al vaak genoeg gebeurt en toen was het geld weer op

  2. Mooi initiatief
    Ik hoop wel dat de kosten wel hoed doorberekend worden en niet op het bordje van het Timpke komen te liggen .Dat is al vaak genoeg gebeurt en toen was het geld weer op

  3. Mooi initiatief
    Ik hoop wel dat de kosten wel goed doorberekend worden en niet op het bordje van het Timpke komen te liggen .Dat is al vaak genoeg gebeurt en toen was het geld weer op

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven