“Carnaval zonder beperkingen” in Neede

NEEDE – Donderdag 8 februari 2024 wordt het carnaval zonder beperkingen gevierd in Neede. Onder andere de leden van vrijetijdsclubs uit Neede en Lochem maken er een groot feest van samen met de hoogheden van N.C.G. de Vlearmuze.

Genieten
Een avond waarop het carnavalsfeest PUUR wordt gevierd. Een avond met veel blije, vrolijke en genietende mensen. Voor de één is de polonaise het grootste vermaak, de ander zit te genieten van alles wat voorbij komt. Vanuit de hele regio komen de carnavalsvierders (met een beperking) naar het Vlearmoesdorp.

Informatie
“Het carnaval zonder beperkingen” wordt gevierd bij  Cafe Restaurant de Olde Mölle,  Diepenheimseweg 21 in Neede, van 19.30 uur tot 21.30 uur. Ook mensen met een beperking die geen lid zijn van een vrijetijdsclub zijn van harte welkom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven