Ferhat Ozerdogan nieuwe trainer VIOS Beltrum

BELTRUM – Nadat kort geleden Maarten te Velthuis had aangegeven na dit seizoen om persoonlijke redenen te stoppen als trainer en collega Nick van der Luyt aangaf opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging in zijn trainerscarrière moest de technische commissie van VIOS Beltrum naarstig opzoek naar een opvolger. Vrij snel in de gesprekken kwam de naam van Ferhat Ozerdogan bovendrijven. Na verschillende positieve gesprekken tussen VIOs Beltrum en Ferhat en daarnaast ook met een afvaardiging van de eerste selectie heeft men besloten met elkaar in zee te gaan. Ferhat Ozerdogan is op dit moment trainer van de eerste selectie van KSV en woont in Doetinchem. Al op jonge leeftijd koos Ferhat Ozerdogan het trainersvak en heeft inmiddels de nodige successen op zijn palmares.

Hij was in het verleden trainer van o.a. Longa’30 – 2, RKZVC – 2, DZC’68, VVG’25. “Met de aanstelling van Ferhat hebben we opnieuw een uitstekende trainer voor onze eerste selectie”. Zo laat de club weten. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven