Film OBS De Hofmaat Neede donderdag in première


NEEDE – Voor het Kinderrechten Filmfestival van Unicef heeft groep 8 van obs De Hofmaat een film opgenomen. Met de film wil groep 8 anderen informeren over één van de 54 kinderrechten. Het kinderrecht van de film? Artikel 23: Handicap. De film is vanaf donderdag 1 februari om 16:00 (aanstaande!) te zien via deze link. De kern van het artikel waar groep 8 de film over gemaakt heeft, is duidelijk: kinderen met een handicap moeten een volwaardig en behoorlijk leven kunnen leiden! Een leven dat hun waardigheid verzekert en daarnaast hun zelfstandigheid en deelneming aan de maatschappij bevordert. Een gehandicapt kind heeft recht op bijzondere zorg van de overheid.
Het zou leuk zijn dat obs De Hofmaat met de film zovéél mogelijk mensen kan bereiken, zodat het kinderrecht goed onder de aandacht gebracht kan worden. Hier kan iedereen bij helpen! Hoe meer mensen er kijken tijdens de première, hoe beter. Ook helpt het de school om binnen de eerste 24 uur zoveel mogelijk views en likes te krijgen op het filmpje. Op deze manier zal het filmpje eenvoudiger te vinden zijn! Ook helpen het aantal views en likes voor maandag 5 februari 16:00 het filmpje. Voor het aantal views en likes krijgt het filmpje namelijk punten en deze worden dan geteld. Uiteindelijk zou groep 8 daar een prijs mee kunnen winnen van het Kinderrechten Filmfestival.
Kortom: kijk donderdag om 16:00 uur mee naar de première van de film! En het helpt ook erg om de YouTube-link van het filmpje te delen! Dat is deze link:<https://youtu.be/vWfFJNQ7D38/div>

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven