Klootschietvereniging met twee invallers tijdens Landelijke Straatcompetitie


RUURLO – Het wordt spannend met nog één wedstrijd te gaan in de Landelijke Straatcompetitie klootschieten. Er zijn nog 2 ploegen die aanspraak lijken te maken op de landelijke titel. Zwolle (Groenlo) staat met 3 punten voorsprong op Beuningen 1 op de koppositie.

Stroef
Na een stroef begin volgde een goede wedstrijd volgens de heren van ’t Broek. De mannen uit Ruurlo speelden ditmaal tegen Ons Streven uit Tilligte op het parkoers in Lattrop. ’t Broek was niet compleet door afwezigheid van 2 bassispelers. Dit werd prima ingevuld door Jelle Wezinkhof en Ferdy Heres die Bart Kuenen en Patrick Zieverink vervingen.  Ons Streven de nummer 4 in de competitie had een prima dag en was een maatje te groot.  Aan de finish bleek het verschil tussen de nummer 1 en 7 van deze competitieronde 8 schoten te bedragen.

Voorsprong
Zwolle werd met 53 schoten “maar” vierde tijdens de vijfde Landelijke straatwedstrijd. Het behoud nog 3 punten voorsprong op Beuningen 1 dat met 51 schoten een 2e plaats liet noteren. Beuningen 2 werd met 52 schoten verassend derde deze wedstrijddag. Thuisploeg Lattrop Brecklenkamp had net als ’t Broek 58 schoten nodig maar ruim 40 meter meer over de finish en eindigde op de zesde plaats. ’t Broek staat 8e in het tussenklassement.

De volgende Landelijke Straatwedstrijd is 25 februari in Groenlo bij KV Zwolle.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven