Bee Gees Forever: Onbetwiste Battle of the Bands Koningen komen naar de Kolderhoeveparty

RIETMOLEN – Mis het meest legendarische eerbetoon aan de Bee Gees niet – beleef een avond vol tijdloze hits en onweerstaanbare vibes! “We zijn verheugd om jullie mee te delen dat we met veel inspanning erin zijn geslaagd om een fantastische line-up van tribute bands te boeken voor de Kolderhoeveparty!”. Laat organisator Janny Ruppert weten.

TV
Mis de spetterende optredens niet, vooral de finalist van de geweldige SBS Tribute Battle of the Bands BeeGees Forever en A Feber The Ultimate ABBA, die op zaterdag 23 november het podium zal betreden in Haaksbergen.

Tickets
Boek nu je tickets vandaag vanaf 16.00 uur en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol muziek, plezier en goede vibes! Wees er snel bij, want dit wil je niet missen! Tickets zijn verkrijgbaar via deze link

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven