Een avondvullend optreden van de Jan Ottink Band & Susan Waander in Podium Neede

NEEDE – “We leven in een ‘gaaf’ land, hoor je een bekend politicus nog wel eens zeggen. Als je goed kijkt, is dat wel even anders. Er is een hoop moois, maar ook een hoop lelijks”, aldus Jan Ottink. Daarom speelt de band een wervelend programma met veel nieuwe en prachtige liedjes. In een breed scala van thema’s en muziekstijlen. Geëngageerd, romantisch, vrolijk en soms ook om even goed over na te denken; van zacht en subtiel tot stevig swingend.

Rietmolen
Jan Ottink is geboren en getogen in Rietmolen en woont al zo’n 40 jaar in Lochem. Van kinds af aan staat muziek centraal en schrijft en zingt hij zijn eigen liedjes in het Nedersaksisch, het Twents-Achterhoekse ‘plat’. Als boer en burger tegelijk bezingt hij ons bijzondere en veelkleurige land met energie, engagement, emotie en plezier.
In 2022 werd Jan geridderd als streektaalzanger. Hij kreeg de afgelopen jaren al meer onderscheidingen voor zijn unieke repertoire. Eén daarvan de Streektaal-popprijs “De Gelderse Roze” met de prachtige ballad: “Maak mie wakker”. Susan Waanders uit Rietmolen versterkt de band met haar zang en haar spel op blaasinstrumenten.

Kijk alvast hoe de band druk bezig is met repeteren voor de tour:

Informatie
De Jan Ottink Band met Susan Waanders in Podium Neede op zaterdag 9 maart 2024, aanvang 20.00 uur. Kaarten á € 15,00 per stuk voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via de website podiumneede.nl, bij Tabakorie Rona aan de Oudestraat in Neede en vanaf een half uur voor de voorstelling aan de Van Gellicumzaal, Julianastraat 12A te Neede.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven