Ga zelf klussen in huis en krijg tot wel 750 euro terugbetaald van de isolatie subsidie Achterhoek

BERKELLAND – Met behulp van de Isolatie Subsidie Achterhoek: ‘Klussen zonder Kosten!’ kun je tot wel € 750 ontvangen voor klusmaterialen om je huis te isoleren. Een perfecte subsidie voor de mensen onder ons met 2 rechterhanden!

Energierekening
Deze nieuwe subsidie biedt klussers de kans om zelf hun huis te gaan isoleren. Het isoleren van je woning zorgt namelijk niet alleen voor meer wooncomfort, maar verlaagt ook nog eens je energierekening. Je koopt als bewoner van de gemeente Berkelland materialen om bijvoorbeeld dakisolatie, vloerisolatie of muurisolatie aan te brengen. De kosten voor deze materialen kun je vervolgens terugbetaald krijgen.

Bewonersportaal
De kosten kunnen teruggevraagd worden via het bewonersportaal van Energieloket Achterhoek. Dit is een online portaal waarin je jouw bonnetjes voor de klusmaterialen kunt uploaden. Het Energieloket zal vervolgens de aanvraag beoordelen. Is je aanvraag goedgekeurd? Dan vraagt het Energieloket aan de gemeente Berkelland om jou zo snel mogelijk terug te betalen.

Voorwaarden
Zoals aan iedere subsidie, zitten er ook voorwaarden aan deze subsidie verbonden. Zo moet de WOZ-waarde van je woning lager zijn dan € 429.300 en moet je eigenaar en bewoner zijn van de woning die geïsoleerd gaat worden.

Informatie
Meer informatie of je aanmelden voor de subsidie? Ga naar www.energieloketachterhoek.nl/isa. Wil je liever persoonlijk contact? Bel dan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar 0314-820360.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ga zelf klussen in huis en krijg tot wel 750 euro terugbetaald van de isolatie subsidie Achterhoek”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven