Inzameling oud papier muziekvereniging Amicitia Geesteren

GEESTEREN –Leden en vrijwilligers van Muziekvereniging Amicitia te Geesteren halen zaterdag 2 maart 2024 weer oud papier op in Geesteren en buitengebied. Let op: alleen het papier dat gebundeld aan de (openbare) weg staat wordt meegenomen. Gebruikt u voor het bundelen bij voorkeur stevige kartonnen dozen en géén plastic zakken. Let u ook op het gewicht van de pakketten! Lege dozen dienen in een zo klein mogelijk pakketje te worden aangeboden. De opladers komen niet binnen en halen geen papier op uit de schuur, uit de stal of van het erf.

Informatie
De inzameling start ’s morgens om 09.00 uur. De papiercontainers staan tot 12.00 uur bij Slootsmid aan de Oude Diepenheimseweg/Korenbree.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven