Matig resultaat ’t Broek Ruurlo landelijke straat competitie klootschieten


RUURLO – KV Zwolle (Groenlo) morst kostbare punten door achter de directe tegenstanders als derde te eindigen in zesde LS wedstrijd. Met nog 1 wedstrijd te gaan is de voorsprong in het totaalklassement geslonken naar 2 punten op nummer 2 Beuningen. ’t Broek (Ruurlo) wist een matig resultaat neer te zetten door als 8e te eindigen. De competitie werd gespeeld onder goede weersomstandigheden op het parkoers in Klein Dochteren (Lochem).

50 schoten
Zwolle staat nog steeds aan kop in de LS competitie. Met 50 schoten was dit team niet de beste van de dag, maar de verschillen met Beuningen en Nooit Gedacht waren minimaal.  De verrassing van de dag was dat nummer 4 Nooit Gedacht de dagwinst met 50 schoten en 64 meter binnensleepte. Zwolle volgde slechts op de derde plaats met 50 schoten en 52 meter. Beuningen zat daar met 50 schoten en 58 nog tussen. Zeer kleine verschillen dus dit competitie weekend. Best of de rest was Vooruitzicht dat 56 schoten noteerde net als Ons Streven. Lattrop Brecklenkamp deed het met een score van 57 schoten goed en eindigde als zesde.  ’t Broek uit Ruurlo had 59 schoten nodig net als naaste concurrent Beuningen 2.  ’t Broek was niet helemaal tevreden. Een schot of 4 minder had zeker gekund en misschien wel gemoeten. Lange tijd ging men gelijk op met Vooruitzicht de directe tegenstander. Helaas ging het laatste gedeelte minder en werd een goede klassering uit handen gegeven.

Koploper
Zwolle koploper in de tussenstand met 42 punten. Beuningen bezet de tweede plaats met 40 punten en Ons Streven volgt met 32 punten op de derde plaats.  ’t Broek staat met 11 punten op de achtste plaats.    De 7e en laatste Landelijke Straatwedstrijd is 24 maart a.s.  Deze zal plaatsvinden in Geesteren (Ov) bij vereniging de Huier.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven