Nestors Helle en Schutten hebben wind mee tijdens zitting De Muralt Borculo

BORCULO – Aan het begin van de zitting, op de stormachtige donderdagavond suggereerde de voorzitter van bridgeclub De Muralt dat de winst voor iedere speler door de storm zou worden toe geblazen, maar dat viel tegen. Ervaring leek deze avond de doorslag te geven, getuige de winst van Niek Helle en Herman Schutten.

Zege
Regen en storm leidden juist behoorlijk af en er moest flink worden nagedacht om een goed resultaat te bereiken. De nestors van de club, Niek Helle en Herman Schutten lieten zich het minst van de wijs brengen en gingen er met de zege vandoor. De uitslag is dan als volgt: in de A-lijn was de eerste plaats voor Niek Helle en Herman Schutten met 59.23 procent. Gevolgd door Anna Edzes en Diny Oudenampsen op de tweede plaats met 58.93. De derde plek was voor Peter Hoogma en Arina van Westerhuis met 54.76 procent.

B-lijn
In de B-lijn eindigden Gerrit en Henny Mulder als eerste met 61.31 procent en werden Wilhelmien Goossens en Ad van Drie tweede met 60.71 procent. Anne-Lou Geessinck en Willemien van Uhm legden beslag op de laatste podiumplek, met 56.85procent.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nestors Helle en Schutten hebben wind mee tijdens zitting De Muralt Borculo”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven