Pleegouders gezocht: voltijd en deeltijd

BERKELLAND – Wist u dat pleegzorg er in verschillende vormen is? En dat deeltijdpleegzorg een heel belangrijke en veel gevraagde vorm is? Hiermee bieden pleegouders een kind een aantal dagen per maand, vaak om het weekend, een plek. Dit is meestal ter ondersteuning van de ouders.

Voltijd- en crisispleegzorg
Ook voltijdpleegzorg, waarbij je een kind 24 uur per dag en 7 dagen per week opvangt, is een vorm van pleegzorg. Bij crisispleegzorg vang je een kind op dat acute opvang nodig heeft. Bij alle vormen van pleegzorg geldt dat je dit biedt voor zo lang als nodig is en in samenwerking met ouders.

Meer informatie
Ook in de gemeente Berkelland worden regelmatig pleegouders gezocht. Wilt u zich verder verdiepen in het pleegouderschap? Kijk dan op www.ikwilpleegouderworden.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven