Ruim 2100 inwoners uit Borculo, Haarlo, Geesteren en Gelselaar haalden zaterdag een gratis boom of struik op

BERKELLAND – Afgelopen zaterdag was de uitdeeldag voor ‘Elke Berkellander een boom’. Ruim 2100 inwoners uit Borculo, Haarlo, Geesteren en Gelselaar haalden zaterdag een gratis boom of struik op. Door de aanplant van zo’n 2000 zoveel mogelijk streekeigen bomen en struiken helpen inwoners mee om de identiteit van de Achterhoek te versterken, de biodiversiteit te stimuleren en extra verkoeling en beschutting te krijgen in de kernen. “Het was een succesvolle dag!”. Laat de gemeente Berkelland wetens

Andere inwoners
Eind 2024 zijn de inwoners van Neede, Rietmolen en Noordijk aan de beurt. En in 2025 de inwoners van Eibergen, Rekken, Ruurlo en Beltrum.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven