Scouting Borculo bouwt terrasoverkapping

 

BORCULO – Stichting Scouting Borculo is sinds begin februari druk aan het bouwen op het eigen terrein op de Sprakelberg in Geesteren. Een groep van vijftien vrijwilligers onder leiding van de kluskabouters is daar ieder weekend bezig met de bouw van een terrasoverkapping aan het scoutinggebouw.

Bijdrage
Dit mooie project wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van Fonds 2013, Eaton, Fonds 1819 en OVM. Daarnaast wordt hiervoor de bijdrage uit het transformatiefonds sport 2020 van gemeente Berkelland gebruikt. Op de overkapping zullen namelijk zonnepanelen geplaatst worden om zo de exploitatiekosten te verlagen en daarmee de vereniging toekomstbestendig te maken. De kluskabouters verwachten deze klus in april te hebben afgerond.


Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven