Succesvol weekend voor Needse Pasruiters

NEEDE – Fajah Schurink, uitkomend voor de Pasruiters sloot afgelopen weekend de L2 rubriek in Aalten winnend af met haar paard Kariem. Clubgenootje Nicole Boswinkel won eveneens; zij deed dat in Ambt Delden in de springrubriek 1.20/1.30 met Cherro Z.

Regio
Afgelopen weekend waaierden verschillende Pasruiters weer uit in de regio om zich te laten zien op concoursen. Een aantal van hen presteerde het om in de prijzen te rijden. Zo was er de zege van dressuurruiter Fajah Schurink in Aalten en die van Nicole Boswinkel bij het springen in het Twentse Ambt Delden. Maar ook Linda Nienhuis was goed op dreef dit weekend. Tijdens het dressuurconcours in Markelo reed zij namelijk met haar paard Forarosch naar een tweede en derde prijs in de klasse B.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven