Tom, Martijn en Gerdien nieuwe hoogheden cv De Hookers

EIBERGEN- In de residentie van carnavalsvereniging de Hookers – café Tijink – in Eibergen, werden zondagavond de hoogheden voor het jubileumjaar 2024 bekend gemaakt. In een gezellig HOOKERSHUUS werden prins Tom, adjudant Martijn en prinses Gerdien gepresenteerd. Zij regeren dit carnavalsseizoen bij cv de Hookers met de leus: Wi’j doot ‘t anders.

Voorafgaand aan de bekendmaking werden de laatste weken de volgende aanwijzingen prijs gegeven;
• Ze voelen zich als een vis in het water:
• Ze doen het net even iets anders;
• De prins(es) zet graag de bloemetjes buiten;
• De adjudant(e) is een dwarsligger;
• Ze hebben iets met een jubileumgetal.

Wilt u de nieuwe hoogheden feliciteren kom dan maandag 12 februari vanaf 11.00 uur naar het Hookershuus, Beltrumseweg 7 te Eibergen. Deze dag staat het gezellige tafelen weer op het programma. Er is daarbij medewerking van buutredenaar Karel van de Kate en diverse zusterverenigingen komen op bezoek. Ook zijn er artiesten uit eigen gelederen en is er een optreden van Zanger Gewoon Erik! Het belooft een gezellig programma te worden met de muzikale klanken van RoLa Drive-in.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven