Voorjaarskermis in Neede

NEEDE – Neede krijgt ook dit jaar weer een voorjaarskermis. Op het Koepelterrein zullen bezoeker van 20 tot en met 24 maart kunnen genieten van onder andere een draaimolen, The Swinging Coaster, een Cake Walk, een rups een Power Dance en nog veel meer. De kermis is van woensdag t/m zaterdag geopend van 14:00 uur tot 22:30 uur en zondag van 12:00 uur tot 20:00 uur. Meer informatie over de kermis is te vinden op de Facebookpagina van de organisatie

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Voorjaarskermis in Neede”

  1. Kermisbedrijf te hofstee

    Voor de kinderen word er het een en ander geregeld qua vrijkaarten. Gesponsord door bedrijven. Hiervoor zijn we nog op zoek naar sponsoren. Die kunnen zich melden via de fa ebook pagina

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven