10e editie Open Needs 60+ Klootschieters toernooi op18 april 2024


NEEDE – Na het succes en de vele positieve reacties van vorig jaar, wordt dit jaar voor de 10e keer een 60+ klootschieters toernooi georganiseerd. Dat voor 60+ers bewegen belangrijk is dat wisten we al en om het dan te combineren met  en gezellige en sportieve dag klootschieten is het uitgangspunt van de organisatie geweest, welke zelf uit vijf  Needse 60+ers uit bestaat en wordt gehouden op donderdag 18 april aanstaande.

60+ klootschieters toernooi voor de 10e keer
Er zijn al veel 60+ers die op eigen gelegenheid op diverse locaties in de Achterhoek en Twente één of meerdere keren per week deze mooie sport beoefenen. “Om nu deze klootschieters maar ook juist de 60+ers welke niet regelmatig of helemaal niet bekend zijn met de klootschiet sport bijeen te brengen, organiseren wij dit toernooi”. Zegt Albert van der Mast van de organisatie.  “Ondanks het wedstrijd element staat een dag bewegen en gezellig met elkaar sporten voorop en er kan dus ook door niet geoefende klootschieters aan deel worden genomen. Diegene die geen klootschiet materiaal zelf hebben, kunnen het ter plekke huren.

Informatie
Het toernooi vind plaats op donderdag 18 april a.s. op een prachtig parcours van ca. 4,9 km in het mooie buitengebied van de Needse berg en U wordt verwacht vanaf 09.30 uur aan de Uitslagdijk nr.6 te Neede. De inschrijving is open tot 10.15 uur. Er kan ingeschreven worden in de klassen: Heren 60+ en Gemengd 60+ (minimaal 1 dame) Men kan deelnemen met teams van 3 of 4 personen .Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00 per team, waarvoor U ontvangen wordt met koffie met wat lekkers en deelnemer bent aan het evenement. Voor elke klasse zijn er geldprijzen en er is een wisselbeker beschikbaar gesteld door de Totale Zorgwinkel Neede. Vooraanmelding wordt zeer op prijs gesteld ivm de organisatie en dan graag voor 13 april a.s. via het mailadres [email protected]   of 06-83921720 U krijgt dan indien gewenst de uitnodiging en de route beschrijving opgestuurd.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven