Banenmarkt en open huis gemeentewerf


BERKELLAND – Van 4 t/m 10 maart openen meer dan 20 overheden in Gelderland hun deuren tijdens de Werkbelevingsweek Gelderland. Bij de gemeente Berkelland ben je van harte welkom bij de banenmarkt en het open huis van de gemeentewerf.

👉 Woensdag 6 maart: Banenmarkt in het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo.
Tussen 16.00 tot 20.30 uur ben je van harte welkom om binnen te lopen en kennis te maken met onze organisatie en ons brede werkveld. We geven je graag meer informatie over onze vacatures en het werken bij de gemeente.

👉 Zaterdag 9 maart: Open huis gemeentewerf, Korenbree 17 in Borculo.
Loop tussen 9.00 en 12.30 uur binnen bij de gemeentewerf en maak kennis met de mensen en het werk van onze buitendienst. Denk hierbij aan het onderhouden van plantsoenen, wegen en speeltuinen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven