Beleef toeristisch Berkelland op 24 maart


BERKELLAND – Een dagje de toerist zijn in eigen gemeente? Op 24 maart kan het tijdens de Open Dag van toeristisch Berkelland. Diverse overnachtingslocaties en vrijetijdsactiviteiten doen mee met de gezamenlijke Open Dag voor inwoners en belangstellenden uit de regio. Kijk op opendagtoerismeberkelland.nl, kom langs en maak kennis met toeristische bedrijven, organisaties en activiteiten!

Vrijetijdssector Berkelland in de schijnwerpers
Hoe vaak kom je niet langs een campingpoort of B&B en ben je eigenlijk best benieuwd wat daar achter te zien en te doen is? Vanuit die gedachte is het idee voor deze gezamenlijke Open Dag ontstaan. Op opendagtoerismeberkelland.nl is te zien welke bedrijven en organisaties allemaal meedoen en wat zij die dag (extra) aanbieden. Tussen 11 en 15 uur ben je van harte welkom, tenzij anders vermeld.

Kijkje in een vakantiepark of landgoed, de stormbaan op, bezoek B&B’s en een hotel, ga mee op rondleiding en meer!
Je kunt bijvoorbeeld vakantieparken, B&B’s, een hotel en diverse campings bekijken, stormbanen of een mobiele klimwand ontdekken, naar de midwinterhoornplantage of tuinen bewonderen, nieuwe campers van binnen bekijken, (met korting) naar verschillende musea, op rondleiding bij de voormalige waterzuivering en de molen, je hoort meer over ‘van melk tot ijs’ en er is natuurlijk altijd een hartelijke ontvangst.

Eerste keer
Het is voor het eerst dat in gezamenlijkheid een Open Dag in Berkelland georganiseerd wordt. De deelnemers kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen en wegwijs te maken. Graag tot zondag 24 maart tussen 11 en 15 uur op een of meerdere van de locaties die open zijn! Check -voor je vertrekt- de website opendagtoerismeberkelland.nl voor het actuele overzicht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven