Contract Inge Tijink verlengd bij Sportclub Neede

NEEDE – Trainster Inge Tijink, tevens keepster bij PEC Zwolle in de eredivisie vrouwen, is al meerdere seizoenen nauw betrokken bij de damesafdeling binnen Sportclub Neede. Met ingang van het huidige seizoen draagt zij de gehele verantwoordelijkheid op zich: trainster en coach.

Groot aandeel
“De dames hebben met elkaar een positieve flow te pakken en stijgen dit seizoen boven zichzelf uit. Inge heeft daarin een groot aandeel. Daarom zijn wij verheugd te kunnen melden dat zij ook volgend seizoen hoofdtrainster zal zijn bij onze dames 1. Op naar nog een mooi seizoen!”. Zo laat de club op haar Facebookpagina weten.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Contract Inge Tijink verlengd bij Sportclub Neede”

  1. deze jonge dame heeft alles over voor haar sport, ik ken haar niet anders als met een voetbal, zelfs op baby foto’s hahahaha.

    Inge trots op jou

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven