Op zondag 14 april valt je mond open in Neede! Kom kijken naar de ‘De Toren van Archidor’


NEEDE – Podium voor Neede organiseert dit voorjaar een prachtige fantasievolle kindervoorstelling. Dit keer ‘De Toren van Archidor’ van Groen en Van Lien, een theaterstuk met humor, spanning en interactie. Een man zoekt op zijn kantoor naar een ring. Hij vindt iets anders, pulkt eraan een maakt dan een beslissing die zijn leven onomkeerbaar verandert. Hij belandt in een donkere tunnel. Volgt een glibberig paadje door een gordijn van mist en komt dan in een wereld vol draken, kobolden, reuzen en andere mythische wezens. Vrienden zijn moeilijk van vijanden te onderscheiden. Steeds verder dwaalt hij van zijn kantoor af. Steeds verder van zijn geliefde Samantha. Steeds dichter bij Archidor. Zal hij daar zijn zoektocht, zijn ‘queeste’ voltooien?

Voorstelling
‘De Toren van Archidor’ is een prachtige voorstelling over moed, vriendschap, verraad en vertrouwen. Een voorstelling met alle elementen die van In de Ban van de Ring, Harry Potter en de Kronieken van Narja zulke magische verhalen maken.

Informatie
Zondag 14 april 2024 om 14.00 uur, geschikt voor de leeftijd 8+. Kaarten á € 7,50 per stuk voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via de website podiumneede.nl, bij Tabakorie Rona aan de Oudestraat in Neede en vanaf een half uur voor de voorstelling aan de Van Gellicumzaal, Julianastraat 12A te Neede.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven