Remco van den Berg “Vrijwilliger van het seizoen 2023-2024” bij v.v. Reünie

BORCULO – Tijdens de feestelijke opening van de vrijwilligersavond heeft v.v. Reünie Remco van den Berg gehuldigd als Vrijwilliger van het seizoen 2023-2024. “Zijn onvermoeibare inzet voor UNO ’21 en v.v. Reünie is werkelijk bewonderenswaardig”. Zo laat de club weten. “Remco draagt de verantwoordelijkheid voor het jeugd wedstrijdsecretariaat van UNO ’21 en deed dit eerder ook voor de jeugd van Reünie. Bovendien is hij hoofd technische zaken voor UNO ‘21 en vertegenwoordigt v.v. Reünie als bestuurslid bij UNO’21”. 

Schoolvoetbal
Naast deze taken organiseert Remco met toewijding het schoolvoetbal voor groepen 5 en 6, en groepen 7 en 8. Jaarlijks streeft hij ernaar het regio schoolvoetbal naar sportpark De Wildbaan te brengen. Als kers op de taart is Remco al 10 jaar de drijvende kracht achter het jeugdzaalvoetbaltoernooi, dat vernoemd is naar zijn vader, Dies van den Berg. Remco is niet alleen een scheidsrechter namens de vereniging, maar draait ook regelmatig kantinediensten bij Reünie, vaak samen met Cindy. “Een indrukwekkende lijst van bijdragen die Remco levert aan onze club, waar we als vereniging ontzettend dankbaar voor zijn. Het is prachtig om te vermelden dat 16 jaar na zijn vader, Remco zich nu ook, zeer terecht, Vrijwilliger van het seizoen mag noemen. Namens de gehele vereniging: Van harte gefeliciteerd, Remco!”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven