Reünie Obs De Hofmaat Neede

NEEDE – Op 19 april zet obs De Hofmaat in Neede haar deuren open voor (oud) collega’s en oud leerlingen. De school bestaat dit jaar namelijk 50 jaar en dat willen zij niet ongemerkt voorbij laten gaan! 
Bekijken
’s Middags van half 1 tot kwart voor 2 zijn alle ouders, opa’s, oma’s en bekenden van de leerlingen van harte welkom om de school te bekijken. De kinderen zullen dan laten zien hoe de wereld er in hun ogen over 50 jaar uit zal zien! Welke uitvindingen zijn er gedaan? Hoe zien auto’s er dan uit? Hoe zien de leerlingen van nu er dan uit? En waar zullen ze dan wonen, werken? Kortom de leerlingen kijken in de toekomst!
Reünie
s Avonds van 19.00 tot 21.00 uur wordt er een reünie gehouden. Oud leerlingen kunnen elkaar dan weer eens ontmoeten, bijpraten en op zoek gaan naar oude klassenfoto’s die in de lokalen worden gepresenteerd. Ook worden oud collega’s uitgenodigd om weer eens een kijkje te nemen op ‘hun’ school. Opgeven voor de reünie kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. We zien jullie graag!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven