Rijverbod voor rijden onder invloed in Eibergen


EIBERGEN – Zondagmorgen rond 7.30 uur heeft de politie een automobilist staande gehouden in Eibergen. Even daarvoor was er bij de politie een melding binnengekomen over een auto die opvallend rijgedrag vertoonde. De bestuurder bleek een persoon zonder vaste woon- of verblijfplaats. Deze bleek onder invloed van alcohol en drugs. De verdachte is door de politie gehoord en kreeg een rijverbod van 24 uur. Tevens werd er proces-verbaal opgemaakt, het OM bepaald de hoogte van de straf. 

 

Foto: Ter illustratie

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Rijverbod voor rijden onder invloed in Eibergen”

  1. Juan Schepers

    Een rijverbod van 24 uur !!!! Belachelijk met alcohol achter stuur: poging tot doodslag.!!!
    5 jaar gevangenis straf. Nederlandse justitie is een lachertje.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven