Tegenslag voor “Pasen in Eibergen”: tent gesloopt

EIBERGEN – Vanmiddag vindt in het centrum van Eibergen “Pasen in Eibergen” plaats. Vrijdag waren er al voorbereidingen getroffen, maar de organisatie kreeg vanmorgen een onaangename verrassing. De tent ligt er aangeslagen bij. “Kleine tegenslag vanmorgen (de tenten waren gisteren al opgebouwd) maar blijkbaar vond men het nodig de boel vannacht te slopen. Maar we laten ons niet kennen. Zijn alweer begonnen met de opbouw. Dan kunnen we zo de tent mooi versieren”. Laat de organisatie weten op facebook.  “Komen jullie ook vanmiddag???”.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Tegenslag voor “Pasen in Eibergen”: tent gesloopt”

  1. Er loopt teveel onopgevoed tuig rond, misschien een avondklok instellen om zulke vernielingen te voorkomen.😏

  2. Wat sneu weer. Van die “stoere eierdoppen” die denken “leuk” te zijn. Zeer respectloos zo’n actie. Als men graag in het nieuws wil komen, doe dat dan door de volgende keer te helpen met opbouwen (dat is veel stoerder).

  3. Wat een schobbejakken zeg! Jammer dat deze onopgevoede slopende jongeren (het is altijd de jeugd weer!) niet naar Buurthuis Het Geschilde Tomaatje gaan, daar wordt de slopende jongere namelijk gewoon hartelijk verwelkomd met een gratis bier. Na het zuipen van een bakkie de man kunnen ze daarna vaak toch niks meer slopen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven