Vakslagerij Eppink neemt Slagerij Wassink in Winterswijk over en vertrekt uit Neede

NEEDE – Met trots meldt Vakslagerij Eppink de overname van Slagerij Wassink. Per 2 april 2024 zal Vakslagerij Eppink de activiteiten van Slagerij Wassink in Winterswijk overnemen.

𝗘𝗲𝗻 𝗯𝗲𝗴𝗿𝗶𝗽 𝗶𝗻 𝗪𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘀𝘄𝗶𝗷𝗸
Slagerij Wassink was ruim 100 jaar een begrip in Winterswijk. De slagerij stond bekend om haar kwaliteitsproducten, klantgerichte service en gezellige sfeer. De huidige eigenaar Jaap Oosten heeft de afgelopen 2 jaar met veel plezier de slagerij gerund. “Wij wensen hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging”. Laat Eppink in een persbericht weten.

𝗩𝗲𝗿𝘁𝗿𝗼𝘂𝘄𝗱𝗲 𝗸𝘄𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁 𝗶𝗻 𝘃𝗲𝗿𝘁𝗿𝗼𝘂𝘄𝗱𝗲 𝗵𝗮𝗻𝗱𝗲𝗻
Vakslagerij Eppink is al sinds 1920 een familiebedrijf en staat garant voor hoge kwaliteit en goede service. De klanten in Winterswijk kunnen rekenen op een uitgebreid assortiment kwaliteitsvlees, ambachtelijke vleeswaren, huisgemaakte maaltijden en een groot scala aan BBQ specialiteiten, zoals men al gewend is van Vakslagerij Eppink.

𝗚𝗿𝗼𝗼𝘁𝘀𝗰𝗵𝗮𝗹𝗶𝗴𝗲 𝗮𝗮𝗻𝗽𝗮𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗼𝘂𝘄𝗶𝗻𝗴
De komende maanden zal de vestiging van Slagerij Wassink in Winterswijk een metamorfose ondergaan. De slagerij werkplaats en worstmakerij worden grondig gemoderniseerd, zodat het gehele bedrijf weer voldoet aan de nieuwste eisen. De winkel wordt ook aangepast en verbouwd, waarbij de nadruk ligt op een optimale beleving voor de klant.

𝗧𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗼𝘂𝘄𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗱𝗼𝗼𝗿
Tussen de verbouwingen door blijft de nieuwe slagerswinkel in Winterswijk wel geopend, op enkele dagen na. De exacte planning van de werkzaamheden en de sluitingsdagen worden later bekend gemaakt.

𝗘𝗲𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝘁𝗼𝗲𝗸𝗼𝗺𝘀𝘁
“We zijn trots dat wij met ons slagersbedrijf deze volgende mooie stap kunnen maken naar Winterswijk. Dit betekent wel dat onze slagers winkel in Neede zal gaan sluiten. De kantoren en afdeling horeca slagerij van ons slagers bedrijf gaan verhuizen naar onze bedrijfslocatie in Meddo, waar op dit moment ook volop wordt verbouwd. Vol enthousiasme zetten wij door met al onze divisies in Winterswijk/Meddo; met onze ambachtelijke slagers winkel en worstmakerij, horeca slagerij, BBQ-afdeling en webwinkel. Ook zullen we onze bezorgservice ‘𝘚𝘭𝘢𝘨𝘦𝘳 𝘢𝘢𝘯 𝘏𝘶𝘪𝘴’ vanuit Winterswijk gaan voortzetten voor de regio Achterhoek. We zijn zeer content met de overname van Slagerij Wassink. We kijken ernaar uit om de klanten te verwelkomen in onze nieuwe winkel in Winterswijk en hen te laten kennismaken met onze producten en service. We zijn ervan overtuigd dat we samen met het team van Slagerij Wassink een mooie toekomst tegemoet gaan. Wij houden u in de komende periode op de hoogte van de ontwikkelingen via onze sociale media-kanalen en de website”.

Klanten die hun bestelling stuurden naar 𝙞𝙣𝙛𝙤@𝙨𝙡𝙖𝙜𝙚𝙧𝙞𝙟𝙬𝙖𝙨𝙨𝙞𝙣𝙠.𝙣𝙡, kunnen dat nu sturen naar 𝙘𝙤𝙣𝙨𝙪𝙢𝙚𝙣𝙩@𝙫𝙖𝙠𝙨𝙡𝙖𝙜𝙚𝙧𝙞𝙟𝙚𝙥𝙥𝙞𝙣𝙠.𝙣𝙡 of bellen met 0545-295337.

 

𝘛𝘦𝘢𝘮 𝘝𝘢𝘬𝘴𝘭𝘢𝘨𝘦𝘳𝘪𝘫 𝘌𝘱𝘱𝘪𝘯𝘬

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Vakslagerij Eppink neemt Slagerij Wassink in Winterswijk over en vertrekt uit Neede”

  1. Henk en Gyonne te Selle

    Beste mensen,

    Wat een mooi nieuws! Wij zijn al ruim 36 jaar vaste klant bij Slagerij Wassink en hebben er alle vertrouwen in dat jullie overname voor iedereen een geweldige goede beslissing is. We wensen jullie alle succes met de uitvoering van jullie plannen!
    Hartelijke groeten,
    Henk en Gyonne te Selle

  2. Han Eppink , ik wens jullie heel veel succes in Winterswijk. Vr gr Ton Dankbaar

  3. Jammer hoor ik bestel regelmatig in vestiging neede. De bezorging aan huis blijft wel mogelijk in neede?

  4. Gaan we nog meer naar het slachthuis in Haaksbergen, ook goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.👍🏽

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven