Bodem schatkist Stichting Fonds voormalig Mortuarium Borculo in zicht


BORCULO – De Stichting Fonds voormalig Mortuarium Borculo, opgericht 2020 stopt met het uitkeren van projectbijdragen.De stichting met als doel het beschikbaar stellen van een financiële bijdrage voor projecten en evenementen met een sociale, culturele, sport gerelateerde of maatschappelijke strekking, stopt met het uitkeren van projectbijdragen. De afgelopen jaren heeft het fonds aan een groot aantal stichtingen en verenigingen een passende project- en/of evenementbijdrage uitgekeerd. Inmiddels begint de bodem van de “schatkist” in zicht te raken. Het bestuur heeft daarom besloten om vanaf 1 april 2024 alleen nog bijdragen uit te keren aan evenementen. Deze evenementen moeten plaatsvinden in Borculo, Geesteren, Gelselaar of Haarlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven