Boerendag in Eibergen

EIBERGEN – 10 Augustus is er weer de Boerendag in Eibergen. Vorig jaar was het de eerste keer. Er was van alles te doen voor jong en oud op het plein en in de kluiversgang; oude tractoren bekijken, een koeienspringkussen voor de kinderen, oud hollandse spelletjes, koe of geit melken, demonstraties van de spingroep en muziek van de Trekkebuuls.

Streekmarkt
Dit jaar gaan ze het wat groter aanpakken met o.a. ook een gezellige “streekmarkt” erbij.
Een markt met kraampjes passende bij het thema: streekproducten, boerderij, landelijk, creatief/hobby/handwerk, en buiten zijn. Hiervoor zoeken ze nog een paar standhouders. Verkoop je leuke spulletjes waarvan je denkt dat die wel goed bij het thema zouden passen? doe dan even een mail naar: [email protected] en vertel wat je zoal verkoopt. En doe mee met deze gezellige dag in Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven