Chauffeursdag Olympia: Niet suf plaatsjes kijken, maar zelf rijden


BERKELLAND – De sector transport en logistiek is volop in beweging. De economie is voor een grootdeel afhankelijk van deze sector. Ben je op zoek naar een stabiele baan voor de toekomst? Dan is het zeker de moeite waard om deze sector eens nader te bekijken. Agere Opleidingen en Olympia Oost, actief in heel Berkelland, laten jou aankomende zaterdag (13 april) zien wat er zoals mogelijk is in de wereld van de transport en logistiek!

Niet suf plaatsjes kijken, maar zelf rijden! 
Tijdens deze dag staan er twee vrachtwagens voor je klaar. Hier mag je niet alleen naar kijken, maar ook zelf in rijden! Ervaar de kick van het rijden op een bakwagen. Daarnaast staat er ook een heftruck voor je klaar, uiteraard mag je daar ook op springen om een rondje te rijden. “Verder vertellen wij jou alles over de opleidingsmogelijkheden via Olympia”. Zegt Alice Wopereis van Olympia. Droom jij er altijd al van om chauffeur te worden? Kom dan zeker deze dag eens een kijkje nemen. “We leggen je alles uit over ons unieke opleidingstraject. Want via Olympia ga je direct aan het werk, terwijl je tegelijkertijd de opleiding volgt via Agere Opleidingen.  Op zaterdag 13 april nemen we je mee door de opleiding heen, we laten jou de theorie onderdelen zien, bespreken met jou de baanmogelijkheden die er op dit moment zijn in de sector en je kunt elke vraag stellen die je hebt!”.

Voor de hele familie
Chauffeur wordt je niet zomaar. Als je vol voor deze baan van de toekomst wilt gaan, moet je hele gezin daar achter staan. Daarom nodigt Olympia Oost jou ook met je hele gezin uit! Zo kan je partner ook meteen alle vragen stellen. De kids vermaken zich in de tussentijd op de skelterbaan en het springkussen.

Wie, wat, waar, wanneer!
Zaterdag 13 april van 10.00 tot 14.00 uur op en rond het terrein van Agere Opleiding op het Bedrijvenpark Twente 125! “Uiteraard zorgen wij voor een bak koffie en een gehaktbal!! Om te weten hoeveel “ballen” wij moeten bestellen bij de slager vragen we jou even om je aan te melden via: [email protected] als je je hebt aangemeld zetten we jou ook meteen op de lijst om een rondje te rijden in een van onze vrachtwagens!”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven