Eerste lot Zonnebloem aangeboden aan Ruud Brinkers en Max Welling


EIBERGEN – Op 23 april is het Grote Zonnebloemlot aangeboden aan Ruud Brinkers en Max Welling van firma Wormgoor Eibergen. Het aanbieden van het Grote Zonnebloemlot is het startsein van de landelijke Zonnebloemloterij. Wormgoor Eibergen wordt dit jaar in het zonnetje gezet vanwege de langdurige steun aan de Zonnebloemvereniging. Het bedrijf is een toonaangevende speler op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken in de Achterhoek. Zij steunen het Zonnebloemwerk zowel landelijk als lokaal met de missie om mensen met een lichamelijke beperking door middel van sociale en recreatieve activiteiten erbij te laten horen. Het eerste lot werd overhandigd door voorzitter Ilse Bouwmeester en Cor van der Kolk penningmeester van de vereniging.

Meedoen
Iedereen kan meedoen met deze loterij, een kansspel waarbij iedereen een winnaar is, zelfs als je geen prijs hebt. De opbrengst van de loterij gaat volledig naar de Zonnebloem en maakt vrijwilligerswerk ook in Eibergen mogelijk. Een win-win situatie dus met ook nog eens fantastische prijzen. Naast de hoofdprijs van €15.000,- zijn er vele aantrekkelijke prijzen te winnen. De deur-aan-deur-verkoop vindt plaats in augustus maar zolang hoeft men niet te wachten. Nu al is het mogelijk om loten te kopen bij de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Eibergen of bij Cor van der Kolk, penningmeester, via tel. 06-45008092. Als mensen zelf willen helpen als lotenverkoper bij de deur-aan-deur-verkoop, dan is de Zonnebloem daar erg blij mee en kan men zich ook melden bij Cor van der Kolk of Mieke Meijerink, op tel. 06-19635186.

 

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Eerste lot Zonnebloem aangeboden aan Ruud Brinkers en Max Welling”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven