Energieloket Achterhoek vanaf nu ook in de Oale Smederieje in Neede

BERKELLAND – Op 11 april start het Energieloket Achterhoek met een Loket op Locatie voor alle inwoners van de gemeente Berkelland in de Oale Smederieje in Neede. Bewonersadviseur Hans Klein Kranenbarg is aanwezig om tips te geven over energie besparen, subsidies en leningen en het verduurzamen van je woning.

Hoge energiekosten
Vraag je je bijvoorbeeld af waarom je iedere keer op zo’n hoge energierekening uitkomt? Of wil je gaan isoleren maar weet je niet waar je moet beginnen? Hans helpt je graag verder. Een bezoek aan het Loket op Locatie is gratis en vrijblijvend. je kunt tussen 15.30 en 17.30 uur binnenlopen wanneer het jou uitkomt en je bepaalt zelf wat je met de adviezen doet.

Informatie
Hans Kranenbarg is van 15.30 en 17.30 uur te vinden in de Oale Smederieje aan de Borculoseweg 4 in Neede op de donderdagen 11 en 25 april, 23 mei en 6 en 20 juni. Kom jij ook? Hij helpt je graag. Meer informatie over energie besparen is te vinden op www.energieloketachterhoek.nl.

Spreekuur
De bewonersadviseur van het Energieloket sluit aan bij het wekelijks spreekuur van de gebiedscontactpersoon Anja van Maren en welzijnsmedewerker Wim Staargaard van gemeente Berkelland. Iedereen met ideeën en/of vragen over hun dorp, buurt, over prettig wonen en samen leven zijn daar wekelijks welkom. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden. De koffie staat altijd klaar!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven