Euphonia maakt rondgang op Koningsdag  


EIBERGEN – Muziekvereniging Euphonia Eibergen maakt op Koningsdag aanstaande zaterdag een ronde door het dorp. Bij dit jaarlijkse optreden gaat Euphonia altijd langs bij de Meergaarden waar het ‘Wilhelmus’ wordt gespeeld. Ook op de Oranjemarkt Euphonia komt de stoet voorbij. De aftrap van de rondgang is rond 9.00 uur bij ‘t Spieker en duurt een klein uur. Op de Oranjemarkt staan zoals elk jaar de oliebollenbakkers in de Oliebollenkraam, geniet hiervan! Er staat ook een kraam met allerlei informatie over Muziekvereniging Euphonia Eibergen.

Informatie
Afgelopen weekend hebben de Drumfanfare en de Twirl van Euphonia meegedaan met de grote Bloemencorso in de bollenstreek. De route die Euphonia liep was 7,8 kilometer lang, dit is een slechts een gedeelte van het gehele traject Noordwijk – Haarlem.
 
In dit filmpje bij 17.51 min. is Euphonia te zien. https://www.youtube.com/watch?v=fTyItNqEP70  

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven