Fietstocht van Crescendo Rekken op Koningsdag

REKKEN  –  Op Koningsdag, zaterdag 27 april, organiseert Muziekvereniging Crescendo  Rekken voor de 2e keer een mooie fietstocht. Tussen 13.00 en 14.30 uur kan er gestart worden per fiets of scootmobiel om de mooiste plekjes te zien van Rekken en omstreken.

Routes
Na een succesvolle 1e  fietstocht van vorig jaar, gaan de routes nu richting Haaksbergen. Om gezinnen met jonge kinderen en fietsers met een e-bike tegemoet te komen, zijn er 2 afstanden bij gekomen. Namelijk die van 6 km en 35 km.  Ook is er aan de bestuurders van de scootmobiel gedacht.

Pauze
U fietst door een afwisselend landschap en komt op plekken waar u mogelijk nog nooit bent geweest. Onderweg is er een pauze stop waar u een kop koffie, thee of ranja krijgt aangeboden. En na afloop kan een ieder nog even nagenieten met een drankje en een hapje bij het muziekgebouw van Crescendo. Diegene die niet willen of kunnen fietsen zijn ook welkom bij het muziekgebouw voor een gezellige middag met een lekkere kop koffie.

Informatie
Start 27 april tussen 13.00 en 14.30 uur bij het muziekgebouw van Crescendo Rekken aan de Rekkense Binnenweg 26 in Rekken. Deelname aan deze fietstocht kost €3,50 pp of €10,- per gezin. Dit is inclusief koffie, thee of ranja en een routebeschrijving van 6km, 15km, 25 km of 35km.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven