Gewoon Aans in Neede op 18 mei 2024


NEEDE – Het streektaalgezelschap Gewoon Aans! begint met frisse zin aan haar vierde revue: ANPASSEN. Op ludieke wijze zullen zij de alledaagse belevenissen op de hak nemen. Tijden veranderen evenals oude gewoontes en tradities. Verandering van spijs doet eten toch? Daarom is ANPASSEN het nieuwe To-Go. En omdenken de nieuwe flow. Of denkt de oude garde laat het maar zo? De tand des tijds doorstaat alle stormen. Een spoedcursus ANPASSEN is dan ook vereist.

Vermaak
Draagt u de streektaal een warm hart toe. En wilt u een avond vermaak en ontspanning, dan bent u van harte uitgenodigd om te komen kijken naar een sprankelende show vol dans zang en sketches. Laat u verrassen door onze zes spelers die garant staan voor een avondvullend programma vol humor. Zaterdag 18 mei 2024, aanvang 20.00 uur.

Informatie
Kaarten á € 18,50 per stuk voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via de website podiumneede.nl, bij Tabakorie Rona aan de Oudestraat in Neede en vanaf een half uur voor de voorstelling aan de Van Gellicumzaal, Julianastraat 12A te Neede.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven