IJsclub Borculo benoemd Wicher Soek tot lid van verdienste


BORCULO – De IJsclub Borculo heeft Wicher Soek zondag benoemd tot lid van verdienste. Na ruim 36 jaar neemt Wicher afscheid van het bestuur. Wicher was sinds 1987 actief bestuurslid van de IJsclub. Sinds 1994 hanteerde hij de voorzittershamer. Wicher was vooral de laatste jaren zeer actief voor het project “Kids on Ice” in samenwerking met de Sportfederatie Berkelland. Dit is een project waarbij de kinderen uit de hogere groepen van de basisscholen in Borculo, Haarlo, Geesteren en Gelselaar leren schaatsen of hun techniek leren verbeteren. Dat gebeurt in een reeks van schaatslessen bij kunstijsbaan De Scheg in Deventer. Wicher ontvangt de oorkonde en een kleine attentie uit handen van Johan Klein Willink (vicevoorzitter). Zijn vrouw Rietje ontving een bos bloemen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven