Informatieavond Brandweermuseum Borculo

BORCULO – Op dinsdag 23 april organiseert het Brandweermuseum een informatieavond voor eenieder die graag wil weten wat er gaat gebeuren met de vernieuwing van het museum. Er is veel veranderd in de afgelopen periode tav organisatie en de voorbereidingen voor de herinrichting zijn in volle gang.
Wij nemen geïnteresseerden graag mee in deze veranderingen omdat het museum tenslotte een publieksdomein is. Wat staat er te wachten op deze avond? Na de inloop met een kopje koffie of thee en een warm welkom worden de aanwezigen in groepjes verdeeld.
De groepjes lopen aan de hand van een route langs informatiestands waar vrijwilligers van het museum staan die vervolgens een korte pitch geven over hun werkzaamheden en hun ambities voor vernieuwing.

Cake en koek
Een docent en twee leerlingen van het Zone.college staan bij de koffie stand van het museum klaar met hun cake/koek!

19.30 – Ontvangst en inloop
20.00 – Welkom
20.10 – Indelen groepen
20.15 – Start tour
21.25 – Afsluiting

Graag aanmelden voor de informatie avond via de link op onze website:
www.brandweermuseumborculo.nl/ikkom

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven