Inloopavond Brandweermusumeum Borculo laat toekomstplannen zien

BORCULO – Dinsdag 23 april waren alle geïnteresseerden uitgenodigd om de vernieuwingsplannen van het Brandweermuseum te komen bekijken. In de organisatie van het museum is de laatste tijd veel veranderd en zijn de voorbereidingen voor de herinrichting ik volle gang.

Werkgroepen
Na de inloop, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, konden de aanwezigen de verschillende werkgroepen langs waar ze doormiddel van een korte pitch werden meegenomen in de plannen en werkzaamheden. Zo konden de aanwezigen bijvoorbeeld zien welke ideeën er zijn om het museum interactiever te maken en hoe het museum zich wil gaan presenteren.

Plannen
In totaal waren en naast de vrijwilligers een groep van ruim dertig geïnteresseerden die op de informatieavond waren af gekomen. Duidelijk was na afloop dat het museum grootse plannen heeft voor de toekomst.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven