Jubileumjaar Volharding van start met non-stop showconcert


BORCULO – Zaterdag 20 april trapt de jubilerende vereniging af met een non-stop show concert onder begeleiding van de band Reflexxion. Met het thema 90’s, wat betrekking heeft op het 90-jarig jubileum van de vereniging, gaat de muziekstijl alle kanten op. “Alle muziek wat maar te maken heeft met 90 kan de avond voorbij komen”. Voor deze avond speelt het harmonieorkest in een ware showopstelling met in het midden de band Reflexxion. Een gitaar, basgitaar, 2 piano’s en een zanger en zangeres geven deze avond een extra impuls. “En na afloop zullen zij de afterparty verzorgen”.

Beperkt aantal stoelen
Het concert begint om 20:00 uur en gaat door tot 22:00 uur. “We hebben een beperkt aantal stoelen klaargezet en veel hangtafels om zo de sfeer er gelijk al in te krijgen. De hele avond door kun je bij de bar terecht voor een lekker drankje. Vanaf 22:00 uur neemt de band het over en gaat de 90’s party nog tot middernacht door”.

Informatie
Entree aan de zaal is €7,50. Onze Vrienden van Volharding krijgen korting op de entree omdat zij ons het gehele jaar door steunen. Maar ook nieuwe vrienden kunnen met korting naar binnen. Bij de entree staan we met een aanmeld stand voor de Vrienden van Volharding. We hopen natuurlijk dat we zoveel mogelijk nieuwe vrienden krijgen die de vereniging steunen zodat wij kunnen doen wat we graag willen doen, het vermaken en plezieren met muzikale tonen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Jubileumjaar Volharding van start met non-stop showconcert”

  1. Gefeliciteerd met dit jubileum.Zelf deel uit mogen maken van deze club. En dan ook nog samen, met mijn vader, broer, zus en schoonzus. Hier is mijn muzikale carrière begonnen.Maak ee een mooi feest van.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven