Lynn Holtslag van RGV Ruurlo regiokampioen turnen

RUURLO – Het turnseizoen loopt ten einde en daarom staan er alleen nog maar finales op de wedstrijdkalender. Zo ook afgelopen zaterdag, toen werden in Doetinchem de finales van de Bovenbouw teams in supplement F,G en H en de individuele finales in de Middenbouw 5 en 6 gehouden. Rgv had in deze finales een team in F, 2 turnsters in de Middenbouw 6 en 3 in de Middenbouw 5.

Groot veld
Het succes voor de Rgv was pas in de laatste wedstrijd. Hier wisten, in de MB5, Lynn Holtslag en Emma Beltman de 1e en de 2e plaats te pakken. In een groot veld van 30 turnsters waren ze vooral op brug en balk te sterk voor hun concurrenten. Ook Liza Woerts wist met een 9e plek nog een nette plek in de top 10 te pakken. Gwen Groot Zwaaftink en Luna Gotink turnde dit seizoen voor het eerst mee. Daarom was het al een verrassing dat ze zich plaatsten voor de individuele finale. Hierdoor zijn ze weer een ervaring rijker. Ze eindigde in de middenmoot.

Blessures
Het team F kon, ivm met blessures bij 4 van de 5 turnsters, niet voluit gaan op de wedstrijdvloer. Helaas hadden ze daardoor ook geen zicht op een podiumplek. Deze turnsters hebben nog wel individuele- en toestelfinales op de kalender staan.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven