Lynn uit Eibergen startte 5 jaar geleden – op haar 16e – een succesvolle onderneming met landelijke bekendheid

EIBERGEN – Op jonge leeftijd begon Lynn Reimes uit Eibergen al met het maken van sieraden als hobby, maar wat begon als een passie groeide al snel uit tot een succesvolle onderneming. Nu, op haar 21e, viert ze het 5-jarig jubileum van haar bedrijf ‘Jewels by Lynn’ met meer dan 10 verkooppunten door Nederland én de lancering van een vernieuwde webshop.

Ondernemen
Het ondernemersbloed stroomt door de aderen van Lynn, die opgroeide in een gezin waar ondernemen centraal stond. “Mijn ouders hebben een eigen bedrijf en van jongs af aan heb ik hun passie en ambities mogen meemaken. “Dat inspireert enorm!”, zegt Lynn. Tijdens haar studie besloot Lynn zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Kort na de inschrijving volgde een eerste eigen webshop, waarin het uitgebreide aanbod professioneel werd uitgelicht. De bestellingen stegen in rap tempo en de bekendheid nam gestaag toe “De lancering vond ik heel spannend, maar al snel volgden bestellingen uit heel Nederland, die ik altijd persoonlijk inpakte en voorzag van een leuke boodschap” – aldus Lynn.

Verkooppunten
Na een half jaar studeren in het buitenland voor haar minors, besloot Reimes verder te gaan dan enkel online shoppen. Ze opende fysieke verkooppunten in verschillende steden in de regio en eindigde 2023 met 10 verschillende verkooplocaties. Recent opende haar elfde verkooppunt in Nieuwegein. Reimes: ”Ten tijde van de inschrijving had ik deze groei niet durven dromen, maar het is ontzettend leuk om steeds meer mensen van mijn producten te voorzien, de reacties zijn geweldig!”

Doel
Met haar doel om door te blijven ontwikkelen en zo veel mogelijk mensen de kans te geven haar collecties te bekijken, heeft Lynn de afgelopen maanden hard gewerkt aan het vernieuwen van haar webshop. De vernieuwde webshop bevat 250 nieuwe producten en is geoptimaliseerd voor zoekmachines. “Ik ben benieuwd of ik verschil ga merken in waar de bestellingen vandaan komen, en hoop dat de mensen blij zijn met het nieuwe design, de sieraden leuk vinden en verschil kunnen merken in het gebruiksgemak van de webshop. Ik kijk enorm uit naar de toekomst!”, zegt Lynn. De webshop gaat vandaag, woensdag 24 april om 12:00 uur, live.

Instagram: @jewelsbylynn_

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven