Rinaldo zorgt dat Supermarkt Beltrum nieuwe stijl succes wordt

BELTRUM – De supermarkt in Beltrum blijft bestaan en de nieuwe ondernemer Rinaldo Bouwmeester is al druk met alle voorbereidingen voor de opening van eind mei. “We gaan vernieuwen. Vele wensen van Beltrummersworden beantwoord. Het wordt tenslotte hun supermarkt!”

Starten en verbreden
Dat de COOP stopt in Beltrum sloeg in als bom. Voor Beltrummers een wake-up-call. Voor een dorp dat uitblinkt in samenhorigheid, voelde dit zeker niet goed. Op de achtergrond werd in een klein team hard gewerkt aan een oplossing. Deze is gevonden en vanaf eind mei is Rinaldo Bouwmeester de nieuwe uitbater. Eerst onder de naam Ribo om later de succesvolle formule SPAR te introduceren. “Natuurlijk blijf ik het postagentschap en de stomerij opnemen in de winkel, maar daarnaast ga ik nog meer faciliteren. Met name streekeigen producten, van bloemen tot brood, komen nog meer aan bod. Gun me even wat tijd. Het ging allemaal zo snel en ik wil goede afspraken met partners”, aldus de enthousiaste jonge ondernemer. “Om Beltrum snel te bedienen, gaan we met een uitgebreide basis van start.”

Een supermarkt van het dorp met thuisbezorging
“Het moet een winkel voor de Beltrummers worden en natuurlijk hoort thuisbezorging hierbij.” De supermarkt zal meer aandacht vestigen op versproducten en natuurlijk door meer huismerken in de schappen, zullen de prijzen concurrerend blijven. De openingstijden blijven alle dagen hetzelfde. “Om op zondag de Beltrummers nog beter te kunnen bedienen, zal de openingstijd wat aangepast worden. Ik luister graag naar de inwoners. Zij gaan bepalen hoe succesvol hun supermarkt wordt.” De eerste reacties zijn uitermate positief en Beltrum gaat de supermarkt zeker omarmen. De exacte openingsdatum volgt snel!

Foto: Rinaldo thuis op het platteland van buurtschap Zwolle

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Rinaldo zorgt dat Supermarkt Beltrum nieuwe stijl succes wordt”

 1. Gedoemd te mislukken, als het rendabel zou zijn, zat de huidige formule er nog wel.. alsof er nu ineens wel voldoende winst gedraaid word.. jmmr van de tijd en energie

 2. Gedoemd te mislukken, als er eerder geen voldoende omzet gedraaid werd, gaat dat nu ook niet gebeuren, jmmr van een ondernemer die zich zo in de schulden gaat steken.

 3. Sergio Bouwmeester

  Heel veel succes gaat helemaal goed komen wij staan achter jou en natuurlijk Beltrum

 4. Gefeliciteerd Rinaldo en Medy, wens jullie heel veel succes, en zeer welkom in Beltrum.

  Zelf zou ik het super fijn vinden, indien mogelijk, dat er ook bij eigen merk artikelen meldingen staan, met GLUTENVRIJ, MELK VRIJ. AH heeft dat al jaren, en de Plus nu oo

 5. Dan zeggen ze toch weer van hij is veel te duur vooral als er een spar in komt gaat dit toch niet wat worden jammer om hier door de nieuwe eigenaar geld in te steken dan komen ze toch alleen voor de vergeten boodschapjes daar kan dan toch niet van bestaan

 6. DONDERS VULLE SUCCES🥁🍀
  En loat den negatieve melding n
  moar in huus💐
  Enne,… dee versproduct n bunt altied ONMUNDIG GOAD bie S P A R!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven