Samen Koken & Samen Eten in Neede


NEEDE – Sinds september 2023 wordt er elke 2de donderdag in de maand een gezellige en smakelijke avond georganiseerd door Needenaren voor Needenaren bij Activiteitencentrum De Meijer.  Diegene die het leuk vind kan met de initiatiefnemers een mooie maaltijd koken.  Wij hebben altijd 2 gangen. De ene maand  een voor- en hoofdgerecht, de volgende  maand  een hoofd- en nagerecht.   Het hoofdgerecht bestaat altijd uit 1 gerecht met vlees of vis en 1 gerecht dat vegetarisch is.
Seizoenen
De gerechten worden zo uitgekozen dat ze in het seizoen passen en ook verrassend en smakelijk zijn. Leuk om op deze manier nieuwe gerechten te ontdekken en te proeven.  Er zijn ondertussen een aantal avonden geweest en deze worden goed bezocht,  er is veel gezelligheid onderling. 
Het menu van donderdag 11 april was: 
  • Zoete aardappelsoep met zure room en bieslook
  • Tikka Masala met kip, wortel, bloemkool en krielaardappeltje
  • Courgette en zelfgemaakte teriyaki saus
“We hebben weer gesmuld. Super leuk dat 1 van de deelnemers nog even snel naar huis ging om Bulgur te halen omdat dat ook zo lekker paste bij de hoofdgerechten.”.
Informatie
Het koken is niet verplicht, je kunt ook lekker aanschuiven en genieten van de maaltijd. De kosten zijn 5,- p.p, per avond.
Het kookteam start om 16.15 uur en om 18.00 uur gaan we met z’n allen aan tafel.  Lijkt het je leuk om deel te nemen? Meld je dan aan via [email protected] of neem contact op voor meer informatie (06 – 17 45 66 82)

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven