Skate/skeelercursussen voor kinderen en volwassenen in Eibergen

EIBERGEN – Bij RTC De Stofwolk uit Eibergen, worden er skate/skeelercursussen aangeboden voor kinderen en volwassenen in samenwerking met de Sport Federatie Berkelland. Deze worden gehouden op het circuit van de Stofwolk op sportpark de Bijenkamp Rietmolenseweg 5 in Eibergen.

Woensdag
De cursus voor volwassenen vanaf 16 jaar wordt georganiseerd op de woensdagavonden 22 en 29 mei en 5 en 12 juni van 19.30 – 21.00. De cursus voor kinderen van 8 t/m 12 jaar wordt georganiseerd op 19 en 26 juni en 3 en 10 juli van 18.30-19.30. Mocht het weer een avond niet meezitten dan wordt de avond ingehaald. Beide cursussen worden begeleid door gekwalificeerde trainers van RTC de Stofwolk, de aandacht zal liggen op de basisvaardigheden balans-remmen-houding. Daarnaast wordt er natuurlijk aandacht besteed aan de veiligheid, hoe je veilig over straat kan skeeleren.

Informatie
De deelnamekosten zijn €20,- per deelnemer inclusief verzekering. Eigen materiaal is prettig, maar er is ook een mogelijkheid om het materiaal te lenen bij de Sport Federatie Berkelland voor de 4 lessen. Qua bescherming is de helm verplicht, overige bescherming raden wij aan. Als u geïnteresseerd bent kunt u zich aanmelden via www.berkellandactief.nl , voor meer informatie kan u bellen naar 0545-476727. Deelnemers krijgen bij opgave een inschrijfformulier toegestuurd. U kunt zich tot uiterlijk 20 mei inschrijven voor de volwassenencursus en tot 10 juni voor de jeugdcursus. Meer informatie is te vinden op www.stofwolk.nl en www.sportfederatieberkelland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven