Sp Neede VR1 richting de titel in de derde klasse

NEEDE – Zondagochtend om 11:15 uur wordt de wedstrijd tussen Sportclub Neede VR1 en TVC ’28 VR1 gespeeld op Sportpark ’t Haantje in Neede. Als de dames van Sportclub Neede weten te winnen van het team uit Tubbergen, worden ze kampioen in de derde klasse. TVC ’28 is op dit moment de directe concurrent en staat op de tweede plaats in het klassement met slechts één punt achterstand.

De eerdere twee ontmoetingen in de competitie zorgden voor verschillende emoties. De eerste wedstrijd werd door de Needenaren gewonnen met 2-1, maar de tweede wedstrijd werd verloren met 3-0. Deze wedstrijd belooft dus een onvoorspelbare strijd te worden tussen de twee sterkste teams. “We hebben jullie support ontzettend hard nodig!” liet Sportclub Neede VR1 weten via sociale media.

Aanstaande zondag, om 11:15 uur, op Sportpark ’t Haantje: de kampioenswedstrijd van Sportclub Neede Dames 1!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven