Sportclub Neede 5 live op ESPN?


NEEDE – Sportclub Neede 5 pakt groots uit in hun campagne om stemmen te verzamelen voor ‘de Wedstrijd van je Leven’ van ESPN. Door heel Neede zijn flyers verspreid en er zijn opvallende promotievideo’s opgenomen in het dorp, waaronder in Café de Ruif. Het team met de meeste stemmen mag het opnemen tegen ‘FC De Rebellen’. Dit team bestaat uit markante oud-profs zoals Andy van der Meijde, Wesley Sneijder, Theo Janssen, Jeroen Heubach en vele anderen.

Het Needse elftal heeft de lokale bevolking gemobiliseerd om hun steun te betuigen en te stemmen voor Sportclub Neede 5. Met ludieke acties en een enorme dosis enthousiasme hebben ze de aandacht weten te trekken van de inwoners van Neede en daarbuiten.

De campagne heeft niet alleen lokale aandacht getrokken, maar er is ook een video van Jeroen Heubach verschenen op sociale media waarin hij oproept om te stemmen op Neede 5. Hierdoor is de steun voor het elftal verder gegroeid.

Met ruim 1700 deelnemende teams is de competitie zeer spannend. Echter, Sportclub Neede 5 maakt goede kans, gezien hun sterke start in de stemronde. Op zaterdag 26 april wordt de Top 50 teams bekendgemaakt, en Sportclub Neede 5 hoopt daarbij te zitten.

Om te stemmen op Sportclub Neede 5, volg deze stappen;
Klik hier!
– Vul de gegevens in (zet de vinkjes NIET aan, dit voorkomt SPAM) en bevestig je stem
– Namens Sportclub Neede 5, bedankt voor je stem en op naar een mooi voetbalfeest!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven