Tenniscomplex TC De Koem podium voor Koningsdag in Geesteren


GEESTEREN – Op het gezellige tenniscomplex van TC de Koem wordt dit jaar Koningsdag gevierd. Op zaterdag 27 april is er weer van alles te beleven voor jong en oud. De live band Decades Coverband uit Borculo zal zorgen voor de gezellige muziek. Decades is een allround coverband die bestaat uit vijf lieve, knappe, sexy en gepassioneerde leden. En natuurlijk ontbreekt een hapje en drankje niet. Maar voordat dit alles begint kun je je eerst nog even sportief uitleven.

Activiteiten
Om 13.30 kun je klootschieten. Het klootschieten begint bij café Baan en je eindigt bij het voetbalveld. Een klootschiet team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 dames en/of heren (max. 1 lid v.d. klootschietbond per team). De deelname is vanaf 12 jaar. Het tennissen is op de tennisbaan, je kunt je individueel opgeven. De wedstrijden worden via tossen ingedeeld.  Het Jeu de Boules wordt gespeeld op de banen naast de tennisvelden aan de Blauwe Torenweg. Hier kun je je opgeven in 2-tallen of individueel. De tennis en Jeu de Boules wedstrijden beginnen om 14.00 uur en eindigen rond vier uur.

Informatie
De kosten voor deelname aan de sportonderdelen zijn per onderdeel € 2,- per persoon. Je kunt je opgeven via de website: www.ovgeesteren.nl/Koningsdag. Vanaf 15.30 uur kan iedereen vanaf 12 jaar deelnemen aan het vogelschieten (Opgave vooraf is niet nodig). Als je deel wilt nemen aan vogelschieten kun je met een muntje betalen. Voor de kinderen is er een springkussen, een stormbaan en een trapveldje aanwezig. Tevens is er de mogelijkheid om je te laten schminken.

Foto: Archief

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven