Verlenging van de competitie voor twee teams Gemini Borculo

BORCULO – Afgelopen zaterdag is de reguliere volleybalcompetitie 2023 -2024 van de Nevobo beëindigd en zijn de meeste beslissingen gevallen. Bij Kerkemeijer Gemini is het echter voor 2 teams nog niet het einde.

Laatste
Dames 1 is in de Nationale 2e divisie als laatste geëindigd, maar kan zich toch veilig spelen en haar plek behouden. Daarvoor gaan ze promotie/degradatiewedstrijden spelen om 2 plekken in de 2e divisie. Tegenstanders zijn 2 teams die als 4e zijn geëindigd in de 3e divisie, Zij spelen om 15.30 uur tegen Livo 1 uit Westervoort en om 18.30 uur tegen Dynamo Apeldoorn 5.

Tweede
In de Regio Oost is Dames 3 als 2e geëindigd in een 1e klas. Zij spelen met nog 19 teams in 6 poules om slechts 2 plekken in de promotieklas. Het zijn 4 teams die als laatste zijn geëindigd in een promotieklas en de overige 16 zijn allen 2e geworden in een 1e klas. Dames 3 is ingedeeld in een poule van 4 teams uit de 1e klas. Zij spelen om 11.30 uur tegen Fysio Engbersen Aastad 1 uit Almelo, om 12.30 uur tegen Libero ’99 1 uit Dronten en om 13.30 is TweeVV 2 uit Ede de tegenstander. De poulewinnaar speelt daarna met de 5 andere poulewinnaars in 2 poules van 3 voor de poulewinst. Dan is het voor de beide poulewinnaars handhaving of promotie. Alle wedstrijden worden zaterdag 20 april gespeeld in het Sportcentrum Arcus in Wijchen.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven