Vierde editie Kleintje Woodstock in Borculo


BORCULO – Na een uitverkochte derde editie is het er veel enthousiasme gewerkt aan de vierde editie van Kleintje Woodstock! Op zondagmiddag 23 Juni verzamelen muziekliefhebbers zich weer op het evenemententerrein Bosberg 22 in Borculo voor een dag vol muziek, plezier en herinneringen maken. Het belooft weer een editie met veel spektakel te worden! Er staan twee podia en een line-up die zeker niet teleur zal stellen.

Legendarisch
Optredens van, 60-70 band en mede organisator, Q-Select, The Sec (op veler verzoek weer aanwezig), AkoestikA, New Vintage en The Seventies zullen de geest van de legendarische Woodstock-periode nieuw leven inblazen met hun unieke geluiden en energieke performances. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van diverse marktkraampjes met kleding, sieraden en kristallen, wat zorgt voor een heerlijke festivalervaring.

Informatie
Tickets zijn nu beschikbaar in de voorverkoop voor € 13,50, inclusief één consumptie, via www.kleintjewoodstock.nl. Aan de kassa kosten tickets € 14,50, exclusief een consumptie. Mis het niet! Kom en sluit je aan bij de viering van muziek, gemeenschap en nostalgie op Kleintje Woodstock 2024! Voor meer informatie en updates, bezoek www.kleintjewoodstock.nl of volg ons op sociale media. Kleintje Woodstock opent zijn deuren om 12:30 uur en het duurt tot 18:30 uur.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Vierde editie Kleintje Woodstock in Borculo”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven